Med få ingredienser kan man nemt og hurtig lave en sund frokost eller et aftensmåltid.
I dag havde jeg ikke så meget tilbage i mit køleskab, men havde dog lige præcis nok grønt til at lave en lækker, sund og nærende salat.
Det skal du bruge:
100g Kogt Bønnepasta
50g Rød peberfrugt
1 Stort håndfuld persille – eller anden krydderurt
55g Tun (i vand)
Dressing: 1 tsk. olivenolie, 1 spsk. balsamicoeddike, 1 tsk. sennep, 1/2 tsk. honning/sirup, lidt limesaft, salt og peber.
Sådan gør du:
Kog bønnepastaen efter anvisningerne på posen (6-7 min). Køl pastaen af i kold vand og klip den evt. i mindre stykker. Skær eller hak peberfrugten samt persillen. Bland tun, bønnepasta og de øvrige ingredienser sammen og vend det hele med dressingen.
Energifordeling i en portion: 290 kcal, 14 g kulhydrat, 35 g protein og 7,7 g fedt.