Personligt er denne wrap min favorit frokost – eller til tider morgenmad. Den er super let at lave, rig på protein og smager mega lækkert.
Du kan sådan set fylde det i den, som du synes er lækkert. På billederne ser man én med salat og bagt laks og den anden indholder salat, feta og kød. Både laksen og kødet var rester fra aftensmaden.
Man kan lave den på to måder, enten udelukket på æggehvider eller på æggehvider og et enkelt æg. Jeg synes ikke der er den store smagsforskel og der er egentlig heller ikke den store forskel i konsistensen af ‘wrappen’. Jeg har dog erfaret, at æggemassen bliver bedre, hvis man også tilsætter almindelige æggehvider. Altså æggehvider der ikke har været pasteuriseret. Der er som om at det hele hænger en smule bedre sammen, når der også tilsættes ikke-pasteuriserede æggehvider.
Opskrift på wrap med æg og æggehvider
1 æg
4 æggehvider (evt. 2 bæger æggehvider + en almindelig)
1 spsk. mel
salt, peber og gerne friske krydderurter
Energiindhold: 150 kcal, 15g protein, 8,9g kulhydrat og 5,6 g fedt.
Opskrift på wrap – kun med æggehvider
2 bæger æggehvider
3 almindelige æggehvider
1 spsk. mel
Energiindhold: 123 kcal, 20g protein, 9,1g kulhydrat og 0,3g fedt.
Fyld med salat og laks
80g laks
50g salat
Energiindhold – kun for fyldet: 154 kcal, 16g protein, 2,5g kulhydrat, 8,8g fedt
Fyld med salat, feta og kød
40g kød
50g salat
15g feta
Energiindhold – kun for fyldet: 135 kcal, 11g protein, 2,7g kulhydrat og 9,1g fedt.